Svartvit blomma


Samling

Min nagellackssamling! 61 nagellack, dekorationer filar, glitter, svampar, och en massa massa mer! Vågar inte ens tänka på vad allt har kostat, har självklart köpt så billigt jag kan, och köpt massa på tradera(L)


Nya nagellack, ullared!

Vill man ha många nagellack så ska man lätt åka till ullared, dom har oftast flera olika färger. Men inte så många märken, de har bara Claudia, kubiss, depend och något maybeline märke(som är väldigt dyrt). Claudias är lätt bäst och kostar bara 10kr! När jag kom ditt hade jag tänkt att köpa upp ett lager med massa av claudias vita och genomskinliga, men icke, dom var slut! Blev dessa ist, många färger och kubiss bas och toplack.


Högra handen!

Målade högerhanden nu, som vanligt blir det ine lika noga och fint ;)


Nya naglar

blev sugen på att göra flera olika designer, så naglarna matchar inte så bra :D


Korsette naglar! den är lite kladdig runt om, jag brukar skrubba bort det dagen efter när det är riktigt torkat!

Smylie, har lite för långa naglar för att det ska vara riktigt snyggt.

Palm! gud så dålig bildkvaliteten blev, haha!

Också väldigt kladdigt runt om. Och skulle hellre haft ljusare blå färg.

Regnbåge, passar väl bra nu i dessa gay-pride tider!


Inget nagellack

Såhär ser mina naglar ut, utan nagellack. Läskigt!

Målar man naglarna ofta blir dom lätt gula och ser uttorkade ut. Dags att skaffa vårdande oljor osv..!


målade mammas naglar

Målade mammas naglar med. Och det var hennes idé på designen. Först neutral färg under, sen glittrigt nagelack i mitten, sen röda streck på varsida om det, sen vita streck utanför det röda.

 


Målade syrrans naglar

Målade min syster naglar, i lite game-design.

Det syns inte men på tum-naglarna står de "start" och "select".


Nya naglar

Har gjort nya naglar! Målade med mavala nr 34, 2 lager, sen pärlemo tippar. Sen har jag dekorerat olika på alla naglar som ni kan se :)

Vänsterhand, blir oftast snyggast på den handen, haha.

 

Höger!

 


Mavala

Köpte nytt nagellack idag, ifrån mavala. Det var jätte bra! Färgen är "34 nicosia". Den kosta ca 40kr, vilket jag tycker är lite mycket för ett så litet nagellack. Men den var en bra manikyr-färg, begie med skimmer!

Två lager, med blixt.

 


Steg för steg

Måla randigt med två färger, jag tog svart och vitt. måla med väldigt nagellack.

ta en tandpetade och dra diagonala sträck över naglen och du får ett häftigt mönster!


Dagens naglar

Här är några naglar jag gjorde för ganska länge sen, den var tyvärr tagen med min mobil kamera. Så jag gjorde en på en lösnagel för att visa ungefär hur dom ser ut i bra kvalitet. Denna är fin i olika färger, men du kan också ha samma färg på alla!


Målade tippar med prickar

Några naglar jag målande för ett tag sen, ganska enkla att göra. Bara att välja ut några fina färger och ha en fin neutral bakgrundsfärg. Prickarna kan vara svårt att få till, man kan ha en dotting tool, men det är ganska onödigt egentligen, går lika bra med att använda knappnålar!

 

ganska enkelt att göra. Måla naglarna i en bakgrundfärg, exempel beige, rosa, genomskinlig.


Blomma

Några naglar jag gjorde för nån månad sen! Prövade att göra ifrån en video tutorial, väldigt lätt att göra, men kräver ändå nail-art nagellack, är nog svårt utan.

 

Länk till videon:http://www.youtube.com/watch?v=Sgt_UL3WEuI


Nagellack märken, bra och dåliga

Det finns många nagellacksmärken, men vilka är bra och prisvärda? Här är några jag tycker till om.

 

Depend, hur kan det går fel? Priset är perfekt, 25kr, även ibland erbjudanden 3st för 50kr, osv. Men kvaliteten då? Inte så bra, börjar flagna efter bara några dagar, jag brukar måla med ett vitt nagellack under, och ett genomskinligt över, och då av ett bra märke! men det håller ändå aldrig mer än ett par dagar. Men jag använder det ändå mycket, just pga priset, och alla dom underbara färgerna. Brukar ha det när jag gör häftiga utstickande naglar.

 

Claudia, ett jätte bra nagellack! Absolut min favorit. Kostar ca 30-40kr. I ullared kostar dom 10kr!!! Det håller  väldigt länge, upp till 1.5-2 veckor! Men finns tyvärr inte speciellt många färger. Brukar mest använda dom när jag gör franskmanikyr, men även det vita och genomskinliga när jag har dåligare nagellack, som depend.

 

Gallery colors, hittade jag nyligen. Väldigt fina färger och hyfsad kvalitet, priset är ca 30kr. Går oftast att hitta i diverse smink butiker, jag köpte mina första på nilseriksson terminalen i göteborg, 2 för 48kr. Färgerna är oftast skimriga eller med mycket glitter i!

 

Wet'nwild, hittade i ullared för flera månader sen. så himmla fin färg, begie med skimmer i, jätte snyggt med franskmanikyr. Tyvärr är kvaliteten SKIT. Håller sämre än depnd! Dont buy this shit. Det är synd, för fint var det, har inte lyckas hitta något liknande med bättre kvalitet än.

 

Purple mar, ifrån oriflame. Är mycket mörkare än på bilden, är väldigt mörklila. Mycket fin färg, bra kvalitet. Penslen är väldigt kostig dock, bara konstig form som är svår att måla med. Vet dock inte vad detta kosta då jag fick det i present ;)


Nail art nagellack!

Här kommer ett inlägg om nail-art nagellack jag har, vad jag tycker om dom, vart man kan köpa dem, och vad dom kostar. Ett nail-art nagellack är ett nagellack med väldigt smal pensel, så man kan måla väldigt detaljrikt.

 

Detta märket heter "nail star", och är i en klassisk two-way design, dvs den har den smala penslen, men också som en penna, eftersom flaskan är gjord i plast så vänder man helt enkelt nagellacket upp-och-ner och klämmer. Hållbarheten är sådär, dekorera på en nagellack som håller länge för bra hållbarhet. Penslen är också väldigt plastig, detta känns lite som en en kina skit kopia av two-way nagellacket. Men det är fortfarande bra, och prisvärt. Jag köpte mina på tradera, 24st olika för 150kr + frakt. Fraktades ifrån kina så det tog länge att få hem. Pris: ca 25kr st i butik, rekomenderar att köpa på tradera.

 

 

Detta nagellacket köpte mamma till mig när hon och syrran var i polen, märket heter Inglot, affären hette sephora. Den har likadan design som den ovan. Men betydligt bättre kvalitet, bättre pigment, och bättre pensel. Självklart då också dyrare.

 

Denna köpte jag i borås på nagelsalongen i knallerian som heter "Nail icon". Väldigt bra kvalitet, bra pensel osv. Men priset var lite mycket för snåla mig, 75Kr. Men just svarta och vita färger vill jag ha lite kvalitet då det är dom jag använder mest. Märket heter "nail art colors".


annan sorts franskmanikyr

Ganska neutral tycker jag, men fin! Lätt att göra. För att få raka linjer använde jag nail-art-brush. Har du inte en, tejpa med maskeringstejp och måla. Som dekoration har jag en guld-färgad rhinestone, 1.5mm. Har du inte en kan du ta vanligt nagellack och göra en fin prick!

Ganska neutral tycker jag, men fin! Lätt att göra. För att få raka linjer använde jag nail-art-brush. Har du inte en, tejpa med maskeringstejp och måla. Som dekoration har jag en guld-färgad rhinestone, 1.5mm. Har du inte en kan du ta vanligt nagellack och göra en fin prick!


Min blogg

Min blogg kommer handla om "nail art", bilder på hur jag målar och dekorerar mina naglar!

RSS 2.0