Glitter och lila

Gjorde naglarna i förrgår, har bara inte hunnit ta kort och lägga upp.


Långnaglar

Jag tänkte skriva ihop lite tips på hur man får långa friska naglar :)

När du tvättar händerna tvätta noga undertill.

 

Naglarna växer fortare om du har finare nagelband.

 

När du fixar ner nagelbanden så vårda dem första med varmnagelojla i ca 2 minuter, knuffa sen ner de bara lite gran och väldigt försiktigt. Om du ska ha väldigt naturlig färg så strutna helst i att knuffa ner dem.

 

Ta aldrig bort nagelbanden.

 

Ha acetonfritt nagellacksborttagningsmedel, och smörj in händerna med handkräm efteråt.

 

Klipp inte naglarna, fila dem försiktigt.

 

Ha inte olivojla, köp hellre en bra nagelbandolja. Olivolja har stora molekyler och tränger inte in i huden lika bra som små molekyler.

 

Efter att du tagit bort nagellack så värm en kopp nagelolja och håll naglarna där i, i 5 minuter. Ta en en oanvänd tandborte eller nagelborste och doppa i oljan och sen borta på naglarna, var även noga med att komma åt under naglarna.

 

Kom ihåg att hudkräm aldrig kan göra naglarna mjukare, bara finare och starkare :)

 

Uppdate: det är såhär JAG gör, och eftersom jag har långa vackra välvårdade naglar tillskilland ifrån avundsjuka nagelbitare, så lär det ju funka. Självklart är det olika för alla, men det skadar inte att göra för mkt.


Nytt lack glitter

var och köpte ett nytt lack idag ;D det är egenomskinligt med glitter, det är skit snyggt att ha ett lager på vilken design som helst. Har även ett sånthär med guldglitter ifrån ett annat märke

Uppdate: det är många som frågar ifall mina naglar är äkta, och ja, det är dem :) dock är mina tummnaglar korta och dem kommer jag att göra acryl förlägning på sen, de andra naglarna kommer jag bara göra en förstärkning på.


its back, solrosor

Nån timme efter jag skrivit inlägg om att jag kände mig insperationslös så gjorde jag denna designen xD


Ebay

Har nu köpt en massa saker ifrån ebay till mina naglar! Läääängtar till jag får det, men det lär nog ta ett bra tag till dess :((

köpte ibland annat ett acrylset och electrisk fil och massa dekorations saker. Allt gick på ca 550kr med frakt.


franskmanikyr

Har känt mig lite trött och insperationslös det senaste dagarna, så det blir bara franskmanikyr ett tag! Fast gjorde en mer naturlig desgin, det syns inte på bilden med det vita är mkt genomskinligare. Har ett billigt lack ifrån polen som har jätte dåligt pigment, så den funkar jätte bra till sånt här ^^

kommer förmodligen dekorera dem snart.


Opi lacket

Jag köpte ju ett opilack för 50kr för några veckor sen, såg nu att den var felmärkt! Säkert därför den var så billig :D thailändarna hade säkert köpt upp ett felmärkt lager.

Synd att jag inte får veta vad färgen heter bara, men så mkt som jag sparade gör det värt det :D


under sidan naglar

Det är väldigt lätt att undersidan på naglarna ser väldigt fula ut när man målar det mkt. Oftast lyser starka färger även genom det, vilket inte är så snyggt. Om man t ex ska måla naglarna röda, och inte vill ha röd undersida så kan man måla en franskmanikyr först, dvs vita tippar. Då kommer det inte vara rött under till. Gäller även andra färger som är starka.

Man kan även ha en vit nagelpenna. denna jag har, har jag köpt i ullared, och märket är claudia. Jag använder inte så ofta pennor, det försvinner så fort man tvättar händerna.

Men penna så ritar man helt enkelt undersidan av naglarna.

ursäkta bild kvaliteten :P


and a pink pink here and some pinke here


Leopardmönster


Nya lack ifrån marknad

Marknad i stan idag. Köpte detta! OPI lacket kostade 50kr! De andra kostade 20kr/st. Älskar färgerna. Det i mitten är ett art-lack!


Franskmanikyr och handbad

Mina naglar har blivit ganska korta :( iaf om man jämför med innan jag börja med massa nail-art. Innan i 8an hade jag ALLTID frankmanikyr, älskar det, är så fint!

Men eftersom jag hade så korta så har jag köpt in acetonfritt nagellacksborttagningsmedel, och ska bli bättre på att göra handbad. Har nagelbandolja ifrån yves-rocher, och alovera kräm för starka naglar som jag brukar ha innan jag gör nya nageldesigner. Men nu ska jag börja göra handbad en gång i veckan(minst!). i handbaden brukar jag ha olivolja och honung och värma det. Man kan också lägga i lite socker. Mängd av varje spelar ingen roll.


Lila

Ifrån vänster,

Oriflame "purle mar" gillar den(Y)

claudia "lilac pink", gillade den inte, den är för tun och täcker inte.

Depend 159, Härlig färg!

Gallery colours "sea pearl"


Handsmycke of topic

Testade att göra ett handsmycke idag! Blev såklart inte perfekt men bra för första gången enligt mig!


colourful diamonds

suttit och målat naglarna de senaste 2 timmarna, och jag är bara klar med ena handen!


Green is fin

Målade dessa iförrgår kväll! men har inte hunnit lägga upp de för jag har varit i gbg både idag och igår. Piercade mig idag!


RSS 2.0